Gaatjes zetten Alkmaar tijdens deze pandemie? Geen probleem, zolang u de voorschriften naleeft.

De veiligheidsvoorschriften in de ear piercing sector liggen al erg hoog, vooral binnen het kader van de wettelijke hygiëne voorschriften. Wij prikken gaatjes bij kinderen vanaf 1 jaar.
Met extra gepaste veiligheidsvoorschriften kan men verantwoord gaatjes blijven zetten.

Hieronder vind je de belangrijkste aanbevelingen:

 • Dankzij onze reeds bestaande hygiënerichtlijnen blijft gaatjes zetten helemaal veilig.
  U krijgt van ons een toestemmingsformulier om in te vullen, zodat u gecontacteerd kan worden indien nodig.
 • Hand hygiëne
  Alle werknemers moeten hun handen regelmatig wassen of desinfecteren en handschoenen dragen bij het gaatjes zetten.
 • Desinfecteren
  Desinfecterende handgel is aanwezig in onze winkel en het werk oppervlak wordt voor en na het gaatjes zetten gedesinfecteerd.
 • Mondmasker
  Onze medewerkers die gaatjes zetten dragen zowel handschoenen als een mondmasker. Ook voor klanten is het dragen van een mondmasker verplicht.

Gaatjes schieten Alkmaar

Wilt u, of een van uw kinderen gaatjes schieten voor oorbellen? Dat kan vanaf heden. Wij hebben een professioneel apparaat en houden alle hygiëne maatregelen streng in acht.

Hierdoor kunt u veilig gaatjes laten schieten in uw oren. Wij kunnen gaatjes schieten bij kinderen vanaf 1 jaar en uiteraard bij alle volwassenen.

De tarieven hiervoor zijn vanaf € 30,-.

Gedurende openingstijden kunt u altijd terecht in onze winkel in Alkmaar aan de Houttil 23. Voor kinderen schieten wij alleen op zaterdag en zondag, Volwassenen kunnen komen wanneer het hen schikt. Het is raadzaam om even van te voren te bellen  zodat wij wat extra tijd voor u kunnen reserveren.

Wij schieten alleen gaatjes in de oorlel en niet in het kraakbeen van het oor.
Kinderen onder de 16 jaar hebben altijd toestemming van de ouders nodig. Zonder deze toestemming kunnen en mogen wij wettelijk geen gaatjes schieten.

Gaatjes prikken Alkmaar

Gaatjes prikken / schieten is voor u en/of uw kind waarschijnlijk een spannende aangelegenheid. Wij doen er alles aan om het een positieve en vrolijke ervaring van te maken. Wij zullen er dan ook een prettige ervaring van maken doordat we de tijd nemen om u alles uit te leggen en u goed te informeren over elke stap die we zullen nemen.

Juwelier Louis Bros heeft een uitgebreid assortiment oorbellen.
We prikken ook met 14 karaats oorbellen in geel of wit goud. Voor zowel kinderen als volwassenen zijn de kosten hiervoor vanaf € 75,-