Wilt u uw horloge waterdicht maken?

Dan bent u bij juwelier Louis Bros aan het juiste adres. Wij repareren en maken alle horloges waterdicht. Ook kunnen wij  van uw horloge de batterij vervangen.
Wij repareren ook de duurdere merken zoals Rolex, Cartier, Breitling etc.

Wij bieden ook een spoedservice aan voor het waterdicht maken van uw horloge, binnen één uur klaar terwijl u wacht!

Wat houd het waterdicht maken van uw horloge in;

Nieuwe batterij
Nieuwe pakking
Complete reiniging met Elktrosonic

Uw horloge word weer als nieuw en compleet waterdicht door het gebruik van een vacuüm apparaat of waterdicht apparaat!
De kosten zijn vanaf € 35,- afhankelijk van het merk.

Waterdicht maken horloge Alkmaar

Maak uw horloge waterdicht zodat er geen vocht in uw horloge komt waardoor het horloge kan gaan roesten. De levensduur van uw horloge wordt verlengd en u hoeft zich geen zorgen te maken bij bijvoorbeeld het afwassen of regen.

Duikhorloge waterdicht maken:

Ook maken wij duikhorloges waterdicht, bv Citizen duikhorloges.

Horloge batterijen vervangen we vanaf € 12,50.

Een horloge is sieraad dat vaak gedragen wordt. Daarom raden wij u aan uw horloge te onderhouden. Hier vind u meerdere tips om uw horloge langer te kunnen gebruiken;

Handige tips:

Houdt uw horloge schoon
Omdat uw horloge vaak gebruik wordt het snel vies. Het vuil van de huid uw pols hoopt zich op bij de randen, de kast en de band. Het vuil tast de horlogeband en de waterdichtheid aan. Voorkom dit door het vuil te verwijderen met een zachte doek. Verzorg dit minimaal elk half jaar, dan zult u zien dat uw horloge schoner blijft en hierdoor verlengt u de levensduur.

Gebruik en draag horloge regelmatig
Een van de voorwaarden om uw horloge goed te onderhouden is het regelmatig gebruiken en dragen. Als het horloge voor langere tijd niet word gebruikt en gedragen valt het snel stil waardoor het uurwerk verstopt raakt. U dient het dus voor goed onderhoud ten minste maandelijks te dragen.

Batterij vervangen
De batterij van uw horloge heeft maar een beperkte tijd. Het is zaak om uw batterij direct te vervangen. Wij verkopen knoopcel batterijen  en lithium batterijen en plaatsen deze in het horloge.