Jacob Jensen Horloges Alkmaar

OVER JACOB JENSEN

Het ontwerp van JACOB JENSEN® is gebaseerd op een filosofie die is ontwikkeld door de oprichter, Jacob Jensen. Hij geloofde dat alles wat de studio creëert origineel moest zijn, voorbij tijd- en modetrends.

Jacob Jensen was een van de laatste grote Deense ontwerpers uit het gouden tijdperk van
de jaren vijftig, bekend als Danish Modern. Hij was de eerste Deen die een opleiding tot industrieel ontwerper volgde en wordt beschouwd als een pionier in de Deense corporate geschiedenis.

EEN LANGE GESCHIEDENIS IN KWALITEITSDESIGN

In het begin van de jaren zestig voegde de Deense ontwerper Jacob Jensen de stijlen International en MAYA samen in een unieke, ultramoderne designtaal met een maximale aantrekkingskracht voor de consument. Hij noemde het “Anders maar niet vreemd”. Door de decennia heen is de JACOB JENSEN DESIGN-studio de ontwerpstijl blijven verfijnen en evolueren door deze toe te passen op nieuwe gebieden en productcategorieën. Het resultaat is een klassieke maar visionaire ontwerptaal die de wereld blijft beïnvloeden en verrijken door middel van innovatieve ontwerpen.

JACOB JENSEN DESIGN werd in 1958 in Denemarken opgericht. Het is het meest bekroonde ontwerp adviesbureau in Scandinavië. Het bedrijf is gevestigd in Hejlskov, Denemarken, met zusterstudio’s in China en Thailand. Met meer dan een halve eeuw ervaring in innovatie, technologie en communicatie, biedt JACOB JENSEN DESIGN ontwerp- en merkoplossingen voor bedrijven over de hele wereld.

jacob jensen horloges alkmaar

© Copyright - Juwelier Alkmaar Louis Bros Website made by WenS Online Nederland