Pandora A/S is een Deense producent en handelaar van juwelen. Pandora begon als een familiebedrijf in 1982 en groeide uit tot ’s werelds derde grootste fabrikant van handgemaakte juwelen. Pandora is bekend om haar zelf samen te stellen armbanden. Wij hebben een groot assortiment sieraden van Pandora. Dus bent u op zoek naar sieraden van Pandora Alkmaar? Kom langs in onze grote juweliers winkel aan de Houttil in Alkmaar

TIFFANY & CO. opgericht in 1837 heeft er ruim 100 jaar over gedaan om het meest bekende sieradenmerk ter wereld te worden. Pandora deed het sneller…..In 1982 opende het Deense echtpaar PER & WINNIE ENEVOLDSEN  een juwelierswinkel in Kopenhagen. Met hun uitgesproken visie zijn Per & Winnie in een snelvaart tempo uitgegroeid van een plaatselijke  juwelier uit de omgeving Kopenhagen tot ’s werelds derde grootste  fabrikant van handgemaakte juwelen. De missie van Per & Winnie om  vrouwen over de gehele wereld een kwalitatief, doch betaalbaar en  authentiek sieraad te bieden, is meer dan geslaagd. Tussen de  introductie op de Deense markt van de eerste Pandora armband in het  jaar 2000 en heden zijn we maar 15 jaar verder. Met ruim 10.000 verkooppunten en meer dan 1500 concept stores wereldwijd verdeeld over  80 landen, is dit voor iedere vrouw toegankelijke en persoonlijke  sieradenmerk niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. Elke vrouw  heeft haar eigen verhaal te vertellen. Een persoonlijke collectie van  speciale momenten die haar maken tot wie ze is. Dat zijn de onvergetelijke momenten, momenten met emoties, momenten met een verhaal, jouw eigen verhaal.

Louis Bros, niet zomaar een bedrijf maar een bedrijf met geschiedenis. Een bedrijf dat net als Pandora een duidelijke visie heeft. Een bedrijf die commercie gekoppeld heeft aan verantwoord ondernemen, de  kwaliteit van het product en de service naar de klant toe.  Om het product te kunnen verkopen is het voor ons belangrijk te weten waar het product vandaan komt, door wie en onder welke omstandigheden het gemaakt is en aan welke kwaliteitsnormen het voldoet. Al onze merken  behoren tot de absolute top in de juweliersbranche met afgegeven ISO  certificaten. “Look-alike” merken zijn bij Juwelier Bros simpelweg  niet verkrijgbaar. Het is of Buddha to Buddha, Ti Sento, Boss, Michael  Kors…, of niets. Er is geen plaats voor Teodora, Tendora, Dedora of welke andere Dora dan ook. Er is maar één dora, en dat is PANDORA. Door de samenwerking aan te gaan met de bekende trouwringenspecialist  Le Mariage, die jarenlang het enige verkooppunt was van Pandora, is  het ons gelukt om Pandora aan ons assortiment toe te voegen. Wij zijn  dan ook ontzettend trots en blij dat de verkoop van dit prachtige  sieradenmerk exclusief bij Louis Bros Juwelier wordt voortgezet.

Waarom Louis Bros?

 • uitsluitend verkoop A-merken
 • officiële dealer van Pandora
 • enige verkooppunt in Alkmaar
 • alle bedels op voorraad
 • tastbaar en overzichtelijk
 • automatische deelname aan alle lopende acties van Pandora
 • uitstekende service
 • gratis jaarlijkse opknapbeurt armband en bedels
 • fysiek ondernemerschap

Wist U dat….

 • online kopers steeds meer besef krijgen dat fysiek opzoeken van een winkel het straatbeeld positief bevordert
 • wij ontzettend blij zijn met deze ontwikkeling

Maar ook dat….

 • Essence sieraden van Pandora uitsluitend verkrijgbaar zijn bij de concept stores
 • Pandora bedels wèl op Trollbeads passen maar andersom niet
 • Pandora de eerste vrouw in de Griekse mythologie was