Juwelier Louis Bros is leverancier van Rebel&Rose sieraden. Kom naar onze mooie juwelierswinkel in het centrum van Alkmaar.

Rebel & Rose is een international sieradenmerk dat alles heeft om snel de wereld te veroveren. De sieraden zijn voor mannen én voor vrouwen. Ze zijn zowel stoer als mooi. En aan de namen van de verschillende collecties kun je zien dat we niet zomaar een sieradenmerk zijn.  ‘More balls than most’ en ‘Lionhead’ zijn niet bepaald alledaagse namen voor een armband. Rebel & Rose wil dan ook alles behalve alledaags zijn.

Rebel & Rose spreekt zowel de stoere als de zachte kant van de drager aan. Onze armbanden, ringen en kettingen zijn mooi, modieus en vrolijk, maar tegelijkertijd rebels en non-conformistisch. Ze zijn gemaakt voor  sterke persoonlijkheden die weten wat ze willen. Voor avontuurlijke mensen die van mode houden, van het leven genieten en graag van de gebaande paden afwijken.

Rebel & Rose sieraden zien er ‘solo’ fantastisch uit, maar zijn ook prachtig in combinatie met andere (Rebel & Rose) sieraden én horloges (mix en match). Per slot van rekening volgen individualisten altijd hun eigen mode-instincten. Dus laten wij onze dragers zelf hun creaties bedenken. En elke dag opnieuw de mode uitvinden. Rebel & Rose laat dragers volledig vrij. Wij leveren slechts bouwstenen die mannen en vrouwen helpen om hun eigen stijl te ontwikkelen. Gelukkig zijn die ‘bouwstenen’ razendsnel populair geworden. Dankzij diezelfde dragers!