Verlovingsringen Alkmaar bij Louis Bros

De Verlovingsringen boutique van Alkmaar e.o.

Kom langs in onze prachtige verlovingsringen boutique in het centrum van Alkmaar en laat u verrassen door onze uitgebreide collectie verlovingsringen. U kunt daar rustig onze prachtige collecties bekijken. Wij hebben ringen in alle prijsklassen en zorgen natuurlijk ook voor het passend maken van de ringen, het graveren en feestelijke verpakken. Zo kunt u, indien gewenst ook een eigen ontwerp helemaal naar uw eigen idee door ons laten uitvoeren in de materialen die u zelf kiest.

Sinds 2021 hebben wij een eigen edelmetaal fabriek voor juwelen en sieraden. Hier creëren en produceren wij onze collectie trouwringen en verlovingsringen. Door onze eigen productie hebben wij de kwaliteit van onze diamanten kunnen verbeteren. In plaats van de G/SI ofwel gele kleur word deze F/VS ofwel witte kleur. Ook hebben wij door de inkoop in eigen fabriek de kosten kunnen verlagen. Daarnaast kunnen wij alle verlovingsringen en sieraden naar wens en op maat voor u maken.

De verlovingsring staat als een symbool van de liefde als je denkt aan een huwelijksaanzoek. Het kopen van een verlovingsring is dan ook wellicht één van de spannendste momenten in het leven van een man, samen met het stellen van ‘de vraag’, natuurlijk. Maar, wat hoor je te weten als je een verlovingsring gaat kopen? We leggen je graag uit wat er allemaal bij komt kijken voor het uitzoeken van de mooiste ring van haar leven.

Verlovingsringen Alkmaar heb je in veel verschillende stijlen

Het ontwerp van een verlovingsring kan verschillende stijlen hebben, maar het is aan te raden een ring te kopen die draagbaar is en een tijdloze klasse uitstraalt. De ring kan uitgevoerd worden in witgoud, rosegoud of geelgoud, maar de diamant is de kritieke component in de verlovingsring. En, als je je misschien afvraagt waarom? Omdat door een ring met diamanten de levenslange verbintenis tussen jou en je partner symboliseert.

Er zijn natuurlijk verschillende modellen. De meest bekende is de solitair ring.  Dit is een witgouden, geelgouden of bi color ring met een diamant, vaak briljant geslepen. Op de ‘standaard’ verlovingsring bestaan veel varianten, bijvoorbeeld met meerdere diamanten, diamanten in de schacht van de ring of juist een gladde ring zonder steen.

Ook heb je keuze in de kleur van de ring. Draagt je partner geelgouden of witgouden sieraden? Het is verstandig om de keuze daar op aan te passen. Ook kan je natuurlijk voor een bi color ring kiezen, dit is vaak een wit- met geel gouden ring en dus ook goed te combineren met andere sieraden.

Verlovingsringen met de mooiste diamanten, vaak briljant geslepen.

Ook heb je natuurlijk de keuze uit wat voor steen je in de verlovingsring wilt hebben. Heel vaak zit er een diamant in de ring. Tegenwoordig worden er ook wel kleurstenen in de ring gebruikt, zoals blauwe saffier, robijn, topaas enz. Vaak zijn de kleurstenen wel gecombineerd met diamant. Met het kiezen van een diamant krijg je te maken met  de 4 C’s: Caraat (het gewicht van de steen), Color (kleur), Clarity (kwaliteit) en Cut (slijpsel). Deze factoren bepalen de waarde van de steen. Graag leggen we je alles persoonlijk in de winkel verder uit.

Met de grote collectie aan verlovingsringen is er voor elk budget een mooie ring. Vanaf €349,- heb je al een prachtige 14k gouden ring met briljant van 0.05crt. Kom naar onze winkel aan de Houttil 23 waar wij voor je klaar staan om je  vakkundig en plezierig te assisteren bij deze leuke en spannende keuze.