Actuele goudprijzen:

19,50

9 karaat goud

30,50

14 karaat goud

39,00

18 karaat goud

43,00

20 karaat goud

45,00

21 karaat goud

47,50

22 karaat goud

54,00

24 karaat goud

Oud goud inkoop Alkmaar

Heeft u nog gouden sieraden, oude munten of ander waardevol materiaal van goud en wilt u deze misschien verkopen? Dan is nu het moment. De goudprijs is nu namelijk hoger dan ooit! Wij verwelkomen u graag bij Juwelier Louis Bros in Alkmaar, en geven u de hoogste prijs voor uw goud.
Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken en verkopen van goud, diamanten en andere metalen. De inkoop en prijs van alle diamanten,  sieraden, munten, zowel van goud, zilver als platinum baseren wij op de dagkoers. U krijgt bij ons direct contant geld maar u kunt ook kiezen voor inruil of het op maat laten maken van uw nieuwe sieraden.
Louis Bros is goudsmid en edelsmid en heeft een eigen fabriek. Wij bewerken uw goud dus helemaal zelf. Hierdoor krijgt u de hoogste prijs voor uw goud. Wij zijn dus geen tussenhandelaar, weke u vaak lagere prijzen zult geven.
U krijgt bij ons gegarandeerd een eerlijke prijs want wij volgen de actuele goudkoers op de voet! En wij betalen de actuele prijs meteen contant aan u uit.

Taxatie van sieraden, juwelen, diamanten en munten

Bent u benieuwd hoeveel uw juwelen, zoals ringen, kettingen, munten, diamanten en oud goud waard is? Wij bieden u een uiterst betrouwbare en eerlijke taxatie. Onze taxateurs hebben alle kennis in huis om de waarde van uw kostbare sieraden te bepalen. Kom dan ook gerust eens langs voor een vrijblijvende taxatie. Het verplicht u tot niets.
  • Inkoop oud goud, gouden juwelen, sieraden en gouden munten
  • Verkoop nieuwe en tweedehands juwelen en sieraden
  • Vrijblijvend taxatie van gouden juwelen, diamanten, munten, oud goud etc.
  • Reparaties van juwelen in eigen atelier
Uitstekende service, betrouwbaar en persoonlijke aandacht
Bent u dus op zoek naar een betrouwbare en vakbekwame specialist in oud goud inkoop? Kom dan gerust een keer langs bij juwelier Louis Bros Alkmaar of neem contact met ons op. Wij geven u een goed advies en de beste prijs.

oud goud inkoop alkmaar juwelier alkmaar

Oud goud inruilactie:

Kom langs in onze juwelierswinkel met uw oude goud en ruil het om voor nieuwe sieraden naar uw wens! Dit mogen alle soorten sieraden en ook horloges zijn. Is er een restant bedrag of wilt u uitsluitend contact geld dan geven wij altijd de beste prijs voor uw oude goud. Kom langs en vergelijk!

Oud goud inkoop Alkmaar

Er zijn nog veel mensen die oud goud thuis hebben liggen. Dat kunnen oude sieraden zijn waarvan u geen zin meer heeft om te dragen. Of het zijn sieraden die u uit een erfenis heeft gekregen, die echt niet meer van deze tijd zijn. Dit goud is geld waard. Bij de inkoop van oud goud, ontvangt u bij ons de beste prijs! Oud goud inkopen doen wij al vele jaren. Of het nu gaat om sieraden of sloopgoud: wij geven u een topprijs voor uw product! Krijg u ergens ander een betere prijs voor uw oud goud, dan krijg u bij ons het verschil plus €10,- extra. Dus bent u op zoek naar een betrouywbare juwelier voor goud inkoop Alkmaar ? Dan bent u bij juwelier Louis Bros aan het juiste adres!

Het inkopen van oud goud voor contant geld of een tegoedbon.
U komt voor het inleveren van oud goud naar onze prachtige winkel aan de Houttil 23 te Alkmaar. Wij wegen en testen uw goud. De prijs wordt vastgesteld aan de hand van het gewicht en aantal karaat. Bij ons kunt u kiezen voor contant geld maar u kan ook kiezen voor een tegoedbon die u in onze winkel kan besteden.
U kunt natuurlijk allerlei sieraden inwisselen als oud goud, zoals: gouden kettingen, horloges, armbanden, broches, ringen en oorbellen. Voor al deze sieraden betalen wij de allerhoogste oud goudprijs van Alkmaar en omgeving.

Wat kunt u inwisselen als oud goud?
Waar komt dan de term “oud goud” vandaan en wat is het, en wat is eigenlijk het verschil met ander goud?
Er is geen verschil in goud; goud is goud. Of het nieuw goud is, goud uit de natuur is, oud goud of sloopgoud, in de basis is het allemaal goud en heeft het dezelfde waarde. Oud goud is dan ook eerder een term voor bepaalde gouden sieraden. De term oud goud wordt veelal gebruikt om oude gouden sieraden, die nooit meer gedragen worden aan te duiden. Vaak worden deze gouden sieraden niet meer gedragen, omdat ze uit de mode zijn, kapot zijn, ge-erft zijn of de eigenaar vindt ze gewoon niet meer mooi. Oud goud is dus gewoon een term en geen aparte kwaliteit van goud.

Goud inkoop Alkmaar

Wilt u langs komen voor een gratis waardebepaling, bekijk dan onze contactgegevens en openingstijden op onze contactpagina.