Oud goud inkoop Alkmaar

Er zijn nog veel mensen die oud goud thuis hebben liggen. Dat kunnen oude sieraden zijn waarvan u geen zin meer heeft om te dragen. Of het zijn sieraden die u uit een erfenis heeft gekregen, die echt niet meer van deze tijd zijn. Dit goud is geld waard. Bij de inkoop van oud goud, ontvangt u bij ons de beste prijs! Oud goud inkopen doen wij al vele jaren. Of het nu gaat om sieraden of sloopgoud: wij geven u een topprijs voor uw product! Krijg u ergens ander een betere prijs voor uw oud goud, dan krijg u bij ons het verschil plus €10,- extra. Dus bent u op zoek naar een betrouywbare juwelier voor goud inkoop Alkmaar ? Dan bent u bij juwelier Louis Bros aan het juiste adres!

Het inkopen van oud goud voor contant geld of een tegoedbon.
U komt voor het inleveren van oud goud naar onze prachtige winkel aan de Houttil 23 te Alkmaar. Wij wegen en testen uw goud. De prijs wordt vastgesteld aan de hand van het gewicht en aantal karaat. Bij ons kunt u kiezen voor contant geld maar u kan ook kiezen voor een tegoedbon die u in onze winkel kan besteden.
U kunt natuurlijk allerlei sieraden inwisselen als oud goud, zoals: gouden kettingen, horloges, armbanden, broches, ringen en oorbellen. Voor al deze sieraden betalen wij de allerhoogste oud goudprijs van Alkmaar en omgeving.

Wat kunt u inwisselen als oud goud?
Waar komt dan de term “oud goud” vandaan en wat is het, en wat is eigenlijk het verschil met ander goud?
Er is geen verschil in goud; goud is goud. Of het nieuw goud is, goud uit de natuur is, oud goud of sloopgoud, in de basis is het allemaal goud en heeft het dezelfde waarde. Oud goud is dan ook eerder een term voor bepaalde gouden sieraden. De term oud goud wordt veelal gebruikt om oude gouden sieraden, die nooit meer gedragen worden aan te duiden. Vaak worden deze gouden sieraden niet meer gedragen, omdat ze uit de mode zijn, kapot zijn, ge-erft zijn of de eigenaar vindt ze gewoon niet meer mooi. Oud goud is dus gewoon een term en geen aparte kwaliteit van goud.

Goud inkoop Alkmaar

Wilt u langs komen voor een gratis waardebepaling, bekijk dan onze contactgegevens en openingstijden op onze contactpagina.

Oud goud inruilactie:

Kom langs in onze juwelierswinkel met uw oude goud en ruil het om voor nieuwe sieraden naar uw wens! Dit mogen alle soorten sieraden en ook horloges zijn. Is er een restant bedrag of wilt u uitsluitend contact geld dan geven wij altijd de beste prijs voor uw oude goud. Kom langs en vergelijk!