Juwelier Alkmaar Louis Bros

In 2002 is Louis Bros juwelier opgericht. Ondertussen zijn we niet meer uit het straatbeeld van het centrum van Alkmaar weg te denken.

We zijn inmiddels verhuisd van de Langestraat 36 naar de Houttil 23 (oude pand van Ab Donkers).

Louis Bros heeft de opleiding diamantslijper te Amsterdam succesvol afgerond in 1997. Hij na het behalen van dit diploma bij Gassan Diamonds te Amsterdam aan het werk gegaan als diamantslijper.
In 2002 heeft hij zijn eerste winkel in de Langestraat te Alkmaar geopend. In 2016 was de verhuizing naar de Houttil ook in Alkmaar.

Deze prachtige juwelierswinkel is 3 etages hoog. De begane grond bestaat uit sieraden waaronder merken als Swarovski, Blush en buddha to buddha maar we hebben ook een heel breed assortiment aan 14 en 18 karaat gouden sieraden, ook hebben we veel bekende horloge merken zoals Michael Kors, TW Steel, Guess dit is een kleine greep uit ons merken pakket. Voor alle merken kijk even op de sieraden en horloge pagina’s.

Op de eerste eteage is een prachtige trouwringen collectie te bewonderen van Eternal trouwringen. Betaalbare prachtige trouwringen. Al deze trouwringen kunnen tevens op maat worden gemaakt en ook een eigen ontwerp is volledig naar uw wensen te maken.

We zijn gespecialiseerd in trouwringen en verlovingsringen

In de compleet ingerichte trouwringen boutique op de eerste etage kunt u heel rustig op uw gemak de ringen uitzoeken die u de rest van uw leven met veel liefde wilt dragen.

Reparatie’s en oud goud

U kunt bij ons terecht voor reparaties aan uw sieraden en horloges. Ook kunt u bij ons terecht voor het inleveren van oud goud.

Onze vestiging op de Houttil 23 heeft na de verbouwing in 2015 als geen ander een duidelijke scheiding weten te maken tussen een juwelier met trouwringen en dé trouwringen-juwelier. Via de trap verlaat je de moderne en eigentijdse benedenverdieping met ruime collecties horloges en sieraden en kom je in een wereld van trouwringen van uitsluitend topmerken. Custom made ringen, design ringen, of collectie ringen? Wat je ook wilt of wenst wij hebben of maken het voor u! Klik hier voor onze contactgegevens.