Trouwringen Alkmaar

Voor de allermooiste dag in je leven wil je natuurlijk ook de allermooiste trouwringen! Onze eerste etage hebben wij daarom helemaal ingericht als trouwen verlovingsringenstudio. U kunt daar rustig onze prachtige collecties bekijken. Wij hebben ringen in alle prijsklassen en zorgen natuurlijk ook voor het passend maken van de ringen, het graveren en het feestelijk verpakken van uw belangrijke en romantische aankoop.

Wij zijn er trots op dé specialist te zijn in trouwringen omdat zij het symbool zijn van liefde, van trouw, van de bezegeling van een belofte en doen daarom ook alle mogelijke moeite om u goed van dienst te zijn. Zo kunt u, indien gewenst ook een eigen ontwerp helemaal naar uw eigen idee door ons laten uitvoeren in de materialen die u zelf kiest.

Graag verwelkomen wij u bij ons in onze trouwringen boutique aan het Houttil 23 te Alkmaar.

Met vriendelijke groet,
Louis Bros

Trouwringen Alkmaar by Louis Bros

In onze trouwringen boutique kunt u zelf uw trouwringen samen stellen. Zo kunt u zelf de kleur  kiezen zoals geel, wit of rose goud, dus ziet u een model in het geel goud kan deze ook in het wit goud en/of in het rose goud.

De breedte is ook aan pasbaar. Zo kan van het zelfde model trouwring voor de heer een bredere versie worden gemaakt, Ook voor de dames is dit natuurlijk mogelijk, maar zo kan er ook altijd een trouwring met 1 briljant met meerdere briljanten worden gezet en in een trouwring met meerdere briljanten kan ook met minder briljanten worden gezet.

Al onze trouwringen worden in 14 krt goud geleverd, dit is de Nederlandse standaard voor goud.

Met een scherpe prijs per set heeft u al hele mooi afgewerkte, massieve 14 krt trouwringen. Door ons eigen atelier zijn veel modellen direct uit voorraad leverbaar, zo kunnen wij u een snelle service aanbieden. Als de trouwringen speciaal voor u op maat en wens worden gemaakt? Dan is de levertijd ongeveer 4 weken, maar indien nodig sneller! Kom voor alle modellen en alle mogelijkheden langs in onze trouwringen showroom in Alkmaar.

Ook leveren wij de prachtige trouwringen van Fischer Trouwringen.
Rauschmayer trouwringen vind u ook bij ons in het assortiment.

Neem contact met ons op voor trouwringen Alkmaar.

Maak een afspraak in onze trouwringen boutique!

  • :
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
072ernesto 072
072ernesto 072
2021-02-17
Heb nieuwe horloge en is toch wel heel erg fijn om in een winkel geholpen teworden en de service hier is heel goed en betrouwbaar kort om echt een hele goede winkel
Mike bianca Lablans vd berg
Mike bianca Lablans vd berg
2021-02-16
Behulpzaam en klantvriendelijk top
Abdullah Kamara
Abdullah Kamara
2021-01-08
Bij Louis Bros kan ik altijd goed SLAGEN!!!!! Aanrader.
Jos Van Velzen
Jos Van Velzen
2020-11-28
Top service en klantgerichte juwelier. Prachtig collier gekocht voor mijn vrouw haar 50 ste verjaardag. Een zeer uitgebreide collectie in goud en Horloges. Aanrader.
katica harreman
katica harreman
2020-11-27
Hele goede service. Mijn horloge is weer perfect op maat.
Martijn Schoutsen
Martijn Schoutsen
2020-11-24
Prachtig ketting gekocht. Goed geholpen en zeer vriendelijk mensen
Cecile Ballantine
Cecile Ballantine
2020-11-22
Goeden juwelier goed geholpen
Sylvana Van Ingen
Sylvana Van Ingen
2020-11-22
Vandaag in de juwelier geweest. Goed en vakkundig geholpen!
Bernadette Jansen
Bernadette Jansen
2020-11-22
Geweldige klandizie hier hou ik van👍