Trouwringen Alkmaar:

Wij zijn gespecialiseerd in trouwringen en hebben een grote trouwringen boutique op de eerste verdieping van onze juwelierswinkel. Hier kunt u in alle rust ons assortiment op uw gemak bekijken en u laten adviseren.

Onze huiscollectie trouwringen bevat een uitgebreid assortiment van zowel voordelige, op eigen ontwerp gemaakte en uiterst exclusieve trouwringen van Nederland. Onze huiscollectie staat voor betaalbare voordelige trouwringen. Hierdoor zijn de prachtigste ringen nu ook bereikbaar voor elk budget. Bent u op zoek naar verlovingsringen of trouwringen Alkmaar? Dan bent u in onze uitgebreide boutique aan het juiste adres.

ETERNAL is de naam van een nieuw Nederlands trouwringen merk. Een stijlvolle collectie in geelgoud, witgoud of bicolor in 14 krt, eventueel met diamant gezet, zeer voordelig geprijsd, dus veel lager in prijs dan de andere merken.

De trouwringen van ETERNAL vallen op door de mooie afwerking, kwaliteit en uiterst voordelige prijzen.

Custom made ringen, design ringen, of collectie ringen?

Trouwringen Alkmaar by Louis Bros

Gaan jullie trouwen? U bent van harte welkom in onze winkel op de Houttil 23 in Alkmaar (zijstraat van de Langestraat) daar hebben we op de eerste verdieping onze trouwringen studio, zodat u rustig alle  modellen kunt bekijken, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Met meer dan 5000 mogelijkheden kunt zelf uw trouwringen samen stellen. Zo kunt u zelf de kleur  kiezen zoals geel, wit of rose goud, dus ziet u een model in het geel goud kan deze ook in het wit goud en/of in het rose goud. De breedte is ook aan pasbaar. Zo kan van het zelfde model trouwring voor de heer een bredere versie worden gemaakt, Ook voor de dames is dit natuurlijk mogelijk, maar zo kan er ook altijd een trouwring met 1 briljant met meerdere briljanten worden gezet en in een trouwring met meerdere briljanten kan ook met minder briljanten worden gezet.  Al onze trouwringen worden in 14krt goud geleverd, dit is de Nederlandse standaard voor goud.

Met een begin prijs van €499,- per set heeft u al hele mooi afgewerkte, massieve 14krt trouwringen. Veel modellen zijn uit voorraad leverbaar, zo kunnen wij u een snelle service aanbieden. Als de trouwringen speciaal voor u op maat en wens worden gemaakt? Dan is de levertijd ongeveer 4 weken. Kom voor alle modellen en alle mogelijkheden langs in onze trouwringen showroom in Alkmaar.

Ook leveren wij de prachtige trouwringen van Fischer Trouwringen.
Rauschmayer trouwringen vind u ook bij ons in het assortiment.

Neem contact met ons op voor trouwringen Alkmaar.

© Copyright - Juwelier Alkmaar Louis Bros Website made by WenS Online Nederland